fbpx

Over ons.

Een jong, creatief en gedreven Social Media Bureau in ‘Hartje’ Friesland. Wij zijn expert op het gebied van effectieve social media creatie. We ontwerpen en ontwikkelen je idee zodat we je doelgroep kunnen bereiken.

Wij zijn jouw Social Media expert.

‘Tegenwoordig is social media het medium om op te vallen en je te onderscheiden van de concurrentie. Jij hebt al een idee, maar beschikt zelf niet over de juiste middelen om deze aan de kaart te brengen. Dat is precies waar onze kracht ligt. Wij brengen jouw idee strategisch onder de aandacht en zorgen ervoor dat jij online opvalt! We werken vanuit een eigen gedreven passie en vormen dit geheel naar jouw onderneming. Onderscheiden in content-creatie is voor ons de sleutel tot succes op Social Media! Maak kennis met ons!‘

Jouw Social Media team.

Jordy van der Veen
Social Media Expert

  

Jesse
Grafisch ontwerper

  

Geert Jan Stenvert
Social Media Expert

  

Helga Visser
Fotograaf/Content specialist

  

Sije Veenstra
Social Media Expert

  

Wat zeggen onze opdrachtgevers.

Recensies en aanbevelingen Pixzl Digital.

 Beveelt ons aan

“Het is erg fijn om samen te werken met Pixzl. Er wordt uitstekend gekeken naar oplossingen op het gebied van optimalisatie en ik kan hem altijd benaderen. Jordy denkt creatief mee bij het opzetten van een nieuw concept. Transparant en eerlijke feedback!”

  
Hans Pitstra – NoordEnergie

 Beveelt ons aan

“Pixzl houdt voor mij meerdere Social Media kanalen bij. Ze bewaken de richtlijnen en stijl van mijn communicatie. Door een doelgerichte planning hebben we een veel beter bereik, meer volgers en meer interactie met mijn doelgroep. Ik beveel Pixzl zeker aan!”

   
Sjoukje Westra – Fit4lady NL

 Beveelt ons aan

“Jordy is kritisch en heeft kennis van zaken. Hij heeft mij geholpen bij het opzetten van meerdere campagnes voor mijn sportschool. In een paar dagen had ik al mijn eerste inschrijvingen. Een aanrader voor iedereen die weinig tijd en kennis heeft voor zijn of haar social media.”

  
Marco Visser – Be Strong

Hé hallo! Wij zijn jouw Social Media specialist.

Plan een afspraak met een expert